شهر ایده آل

تصاویر مربوط ب

افزایش ظرفیت تولید با توسعه خوراک پالایشگاه‌ها

  • تقویم: 1404-03-04 10:24

 

مديرعامل شركت نفت ستاره خلیج فارس گفت: در سال گذشته، ظرفیت خوراک پالایشگاه‌ها بین ۳۰ تا ۳۷ هزار بشکه در روز افزایش یافته و در نتیجه این توسعه، حدود ۷ میلیون لیتر به ظرفیت تولید مستقیم بنزین افزوده شده است.

شهر ایده آل - غلامحسین رمضان‌پور در حاشیه برگزاری جشنواره ملی نشان اقتصاد مقاومتی، با اشاره به نقش کلیدی مجموعه تحت مدیریتش در تأمین سوخت کشور و قدردانی از تلاش‌های سازمان بسیج کارگران و کارخانجات کشور به‌ویژه در حوزه راهیان پیشرفت، اظهار داشت: شرکت نفت ستاره خلیج فارس به‌طور مستقیم در تأمین بنزین کشور نقش دارد و حدود ۵۰ درصد از تولید ملی این حوزه را چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم به خود اختصاص داده است.

وی افزود: بخشی از مواد تشکیل‌دهنده بنزین توسط شرکت نفت ستاره خلیج فارس در اختیار سایر شرکت‌ها قرار می‌گیرد که این همکاری سبب تقویت تولید ملی شده است.

مدیرعامل شرکت نفت ستاره خلیج فارس ادامه داد: در حال حاضر تولید بنزین به میزان حدود ۴۵ میلیون لیتر در روز انجام می‌شود و توانسته‌ایم ظرفیت خوراک پالایشگاه را از ۳۶۰ هزار بشکه در روز به ۴۵۰ هزار بشکه افزایش دهیم.

رمضان‌پور همچنین تصریح کرد: در سال گذشته ظرفیت خوراک پالایشگاه‌ها بین ۳۰ تا ۳۷ هزار بشکه در روز افزایش یافته و این رشد موجب شده حدود ۷ میلیون لیتر به ظرفیت تولید مستقیم بنزین افزوده شود.

گفتنی است جشنواره ملی نشان اقتصاد مقاومتی با هدف معرفی و تجلیل از الگوهای موفق در تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، حمایت از تولید ملی، ترویج فرهنگ جهاد اقتصادی و نمایش دستاوردهای فناورانه و صنعتی برگزار می‌شود. شرکت نفت ستاره خلیج فارس نیز به عنوان یکی از واحدهای برتر کشور، دستاوردها و توانمندی‌های خود در حوزه تولید سوخت را در این جشنواره به نمایش گذاشته است.

این جشنواره به همت سازمان بسیج کارگران و کارخانجات کشور، سازمان بسیج کارگران و کارخانجات سپاه امام سجاد (ع) استان هرمزگان و با مشارکت گسترده سازمان‌های استانی در مجتمع فرهنگی ورزشی تلاش مرکز برگزار می‌شود.

پخش زنده

پایگاه خبری شهر ایده آل

استان هرمزگان

شهرستان بندرعباس

تماس : 09179013892
shahreideal.ir@gmail.com

Login