به گزارش روابط عمومی اداره بهزیستی شهرستان بندرعباس مسابقات قهرمانی کشور نابینایان و کمبینایان در رده بزرگسالان روزهای هفتم و هشتم آبانماه در تهران برگزار شد. در این سری از رقابتها، تیم دختران نابینا و کمبینای هرمزگان با مربیگری معصومه بامشاد شرکت کرد.
در رشته پرتاب نیزه کلاس B3، فاطیما دردخوار موفق شد ،مقام سوم کشور را از آن خود نماید . همچنین در ماده دوی ۱۰۰ متر، زهرا چوپانی و مبینا رنجبری به ترتیب در جایگاههای چهارم و پنجم کشور ایستادند .
این درخشش و افتخارآفرینی در حالی رقم خورد ،که تیم هرمزگان با ترکیبی از دختران نوجوان در رقابتهای رده بزرگسالان شرکت نمود ؛موفقیت و تلاشی که نویدبخش آیندهای امید آفرین و روشن برای ورزش نابینایان و کمبینایان استان را با خود به همراه دارد .
گفتنی است : این موفقیت ارزشمند با حمایت شرکت آلومینیوم المهدی و تلاش ستودنی و خستگیناپذیر کادر مربیگری و ورزشکاران، به ثمر نشست.



