شهر ایده آل

تصاویر مربوط ب

آغاز عملیات اجرایی بوستان۲ هکتاری گل‌کنی؛ گام بلند شهرداری بندرعباس در ارتقاء کیفیت زندگی محلات

  • تقویم: 1404-03-21 18:15
 
 
 به گزارش شهر ایده آل، همزمان با دهه پربرکت ولایت و امامت، عملیات اجرایی بوستان دو هکتاری گل‌کنی اسلام‌آباد با حضور شهردار بندرعباس، رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر، شهردار منطقه چهار، مدیران شهری و جمعی از اهالی این منطقه آغاز شد.

در این آیین، مهدی نوبانی شهردار بندرعباس با تأکید بر رویکرد عدالت‌محور مدیریت شهری، گفت: در قلب محله پرجمعیت اسلام‌آباد، احداث این بوستان با هدف ارتقاء کیفیت زندگی، ایجاد محیطی ایمن و پویا برای خانواده‌ها، کاهش نابرابری‌های فضایی، تقویت سرمایه اجتماعی و توسعه پایدار شهری آغاز شده است.

 وی با اشاره به کمبود فضای سبز و رفاهی در این محدوده افزود: پیش از این، تنها فضای سبز منطقه وضعیت نامناسب و باتلاق‌گونه‌ای داشت که پاسخ‌گوی نیاز ساکنان به‌ویژه کودکان و نوجوانان نبود.

بوستان گل‌کنی در زمینی به مساحت دو هکتار و با اعتبار ۴۰ میلیارد تومان طراحی شده و طبق برنامه‌ریزی، ظرف مدت یک سال به بهره‌برداری خواهد رسید.

بر اساس گفته‌های شهردار بندرعباس، این بوستان شامل فضاهای متنوعی از جمله زمین بازی کودکان و نوجوانان، پیست دوچرخه‌سواری، مسیر پیاده‌روی، پارک بادی و امکانات رفاهی دیگر است که با طراحی مدرن و متناسب با نیازهای روز محله اجرا می‌شود.

نوبانی همچنین یادآورشد:در سال گذشته نیز سه خیابان و یک زمین ورزشی در همین محله به بهره‌برداری رسید و عملیات احداث یک بوستان سه‌ هزار‌ متر مربعی دیگر در حال انجام است که به‌زودی تکمیل خواهد شد.

پخش زنده

پایگاه خبری شهر ایده آل

استان هرمزگان

شهرستان بندرعباس

تماس : 09179013892
shahreideal.ir@gmail.com

Login