خیرین سلامت و زیبایی در سرای لقمان حکیم میزبان عشق و نیکوکاری

- تقویم: 1404-02-28 13:44
همزمان با هفته خانواده، گروهی از خیرین سلامت و زیبایی با حضور پرشور و صمیمانه خود در سرای سالمندان لقمان حکیم بندرعباس ، گرمای محبت را به دل سالمندان این مرکز هدیه کردند.
به گزارش شهر ایده آل، همزمان با هفته خانواده، گروهی از خیرین سلامت و زیبایی با حضور پرشور و صمیمانه خود در سرای سالمندان لقمان حکیم بندرعباس ، گرمای محبت را به دل سالمندان این مرکز هدیه کردند.
در این برنامه که با همکاری مؤسسه مهرورزی فاضله بندر و جمعی از نیکوکاران نوعدوست برگزار شد، خیرین علاوه بر عیادت و دلجویی، اقلام مورد نیاز به ارزش ۳۰ میلیون تومان را به سالمندان اهدا کردند.
همچنین، آرایشگران خیر با انجام پیرایش رایگان برای این عزیزان، جلوهای زیبا از همدلی و خدمت رسانی را به نمایش گذاشتند.
این اقدام انساندوستانه، بار دیگر اهمیت توجه به سالمندان و نقش خانواده و جامعه در حمایت از این قشر آسیبپذیر را مورد تأکید قرار داد.